Galerie Foto
Slider

Grădinița de vară

     Cadrele didactice de la Grădinița cu P.P. Tudor Vladimirescu în colaborare cu voluntarii ASOCIAȚIEI DOMINOU din Georgia și Turcia au desfășurat în perioada 01. -30.07. 2021 Proiectul de parteneriat educațional de educație ecologică , GRĂDINIȚA DE VARĂ, în cadrul proiectului internațional Erasmus + ESC ”Învață afară cu placere”.
Partenerii implicați în realizarea acestui minunat proiect au fost Asociația părintilor și cadrelor didactice din Grădinița ”Tudor Vladimirescu” CRAIOVA alături de Asociația DOMINOU.
     Scopul proiectului a fost creșterea numarului activităților outdoor pentru preșcolari oferite de grădiniță pentru comunitatea locală din Craiova prin amenajarea unui spațiu adecvat și atractiv; oferindu-le astfel copiilor din comunitate posibilitatea de a petrece o parte din vacanţa de vară într-o manieră creativă, recreativă şi educativă.
     Proiectul a vizat obiective precum: stimularea copiilor de a desfăşura activităţi cu caracter experimental prin care să contribuie la păstrarea sănătăţii mediului în care trăiesc; dezvoltarea competenșelor ecologice și competențelor cheie europene și creșterea nivelului de angajabilitate al voluntarilor, în perioada celor 5 săptămâni de stagiu în grădiniță; familiarizarea cadrelor didactice cu metode noi de stimulare a copilului pentru desfăşurarea unor activităţi cu caracter ecologic în vederea însuşirii unor cunoştinţe din mediul înconjurător.

Mulțumim tuturor celor implicați pentru acestă colaborare!
Felicitări echipei de proiect!

Încă un an școlar s-a sfârșit!


     Am întâmpinat împreuna provocări poate mai tare ca niciodată, însă tot împreuna am reușit sa le depășim, să ne descoperim, sa explorăm și să îmbrățișăm cu zâmbetul pe buze schimbarea, creând momente de neuitat.
Grădinița Tudor Vladimirescu va dorește o vară de poveste în care distracția, experimentele și voia bună să nu lipsească în nicio zi!☀️
Image

Activități în gradiniță

Dotări gradiniță

Activități în afara grădiniței

Parteneri

Colegiul Național Elena Cuza

Facultatea de Educație fizică și sport

ANCAAR - filiala Craiova

RoxyDent - Cabinet stomatologic

Școala Gimnazială Terraveda

I.P.J. Dolj

Crucea Roșie Romania

Slider
©2021 Gradinița Tudor Vladimirescu. Toate drepturile rezervate. Realizat de Consi Serv.

Caută