Cabinet Medical
Slider
Personal & Program cabinet medical

Cabinetul medical al Grădiniței cu Program Prelungit Tudor Vladimirescu dispune pentru locața nr. 21 de două cadre medicale, asistent medical principal: Nețoiu Luminița și Frunză Cristina Maria și un medic de medicină școlară: Dr. Magaon Doinița. Totodată gradinița din locația nr. 29 beneficiază de doi medici de medicină școlară, Dr. Nicolaescu Valentina și Dr. Mândruța Ancuța și un asistent medical principal Clement Cristina.

Pentru locația nr. 21 cele doua cadre medicale aistent asigură permanența de luni până vineri de la ora 07:00 la ora 18:00, doctorul de medicină școlară având program de lucru în fiecare joi de la ora 09:00 la ora 12:00.

Structura grădiniței nr. 29 oferă serviciul medical al asistentului  general de luni până vineri, de la ora 07:00 la ora 15:00. Totodată al dr. Nicolaescu Valentina în fiecare luni de la ora 07:00 la ora 11:00 și al Dr. Mândruța Ancuța joia de la ora 07:00 la ora 09:30.

Activitățile cadrelor medicale vizează:

  • Modul în care sunt respectate orele de odihnă, odihnă pasivă (somn) și activă (joc) ale copiilor și condițiile în care se realizează acestea.
  • Îndrumarea personalului educativ în aplicarea metodelor de călire (aer, apă, soare, mișcare) a organismului copiilor.
  • Întocmirea meniurilor săptămânale conform Ord. 1563/2008 care asigură o nutriție sănătoasă și echilibrată bazată pe lista de alimente recomandate pentru specificului vârstelor preșcolare.
  • Colaborarea cu cadrele didactice la formarea deprinderilor de igienă individuală la preșcolari.
Ministerul Sănătăţii - România ne transmite:

Pentru ca școlile să rămână deschise este nevoie de un efort comun.

Este în puterea fiecărui părinte să contribuie la oprirea pandemiei și la menținerea în școli a unui mediu sigur pentru copii, părinți, profesori și întreaga comunitate.

Înainte să duci copilul la școală, fii atent la cum se simte. Cele mai frecvente simptome pentru COVID-19 sunt febra, tusea uscată, pierderea gustului și mirosului, durerile musculare, nasul înfundat, durerile de cap sau de gât și diareea.

Parteneri

Colegiul Național Elena Cuza

Facultatea de Educație fizică și sport

ANCAAR - filiala Craiova

RoxyDent - Cabinet stomatologic

Școala Gimnazială Terraveda

I.P.J. Dolj

Crucea Roșie Romania

Slider
©2024 Gradinița Tudor Vladimirescu. Toate drepturile rezervate. Realizat de Consi Serv.

Caută