Proiect Erasmus+
Slider
FORMARE PROFESIONALA PRIN PROGRAMUL ERASMUS+

FORMARE PROFESIONALĂ ÎN CADRUL CONSORȚIULUI COORDONAT DE CJRAE DOLJ CA URMARE A ACREDITĂRII ERASMUS+ 

   

În cadrul Consorțiului coordonat de CJRAE Dolj, ca urmare a aprobării acreditătării Erasmus+ cu numărul de referință 2022-1-RO01-KA121-SCH-000067983, trei cadre didactice de la Grădinița cu Program Prelungit ”Tudor Vladimirescu” Craiova au participat la cursul Erasmus +  ”I Tech-Pedagogy”, care a avut loc în MALAGA, Spania, organizat de Asociația Edu2Grow, în perioada 11.07. 2023 – 19.07.2023.

Grădinița cu Program Prelungit ”Tudor Vladimirescu” face parte din consorțiul coordonat de CJRAE Dolj ca partener expert din anul școlar 2021-2022.

În cadrul acestui curs, am învățat să folosim în activitatea didactică următoarele aplicații și platforme:

Google Sites – este un instrument gratuit pentru a crea site-uri personalizate.

Filmora – este o aplicație editor video care are numeroase instrumente pentru a crea rapid și eficient videoclipuri. Această aplicație oferă funcții precum decuparea, tranzițiile, suprapunerile și alte efecte impresionante.

CupCut este de asemenea o aplicație de editare video pentru dispozitivele mobile.

Canva este un instrument de design grafic online gratuit pentru a crea prezentări, postere, videoclipuri.

Inteligența artificială Chat GPT – Chat GPT (un chatbot) este o aplicație software concepută pentru a imita o conversație pe baza indicațiilor utilizatorului. Cu ajutorul acestei platforme se pot scrie texte în doar câteva minute.

SlidesAI – este un instrument bazat pe inteligența artificială care ajută utilizatorii să automatizeze crearea prezentărilor.

StoryJumper – este o aplicație pentru a crea cărți digitale. Cu ajutorul acestea se pot crea pagini de acoperire, se poate adăuga text, încărca desene sau fotografii pentru a ilustra povestea, se poate folosi și galeria de clipuri StoryJumper.

Folosind Chat GPT și aplicația StoryJumper am creat povestea ”Prințesa veselă” și o carte digitală ilustrată.

Adobe Spark – este o aplicaţie care  permite utilizatorilor să creeze elemente grafice pentru diferite ocazii şi cu diferite scopuri – postări pentru reţelele de socializare, invitaţii pentru evenimente, postere, “fly-ere”, prezentări, colaje foto şi reclame pentru Facebook sau Instagram. Aceştia au la dispoziţie o serie de instrumente de editare pentru fotografii – filtre, adăugare de text, efecte pentru texte, precum şi redimensionarea automată a pozelor şi ajustarea automată a culorilor. Toate pozele editate se salvează în cloud, aşadar utilizatorii le pot folosi ulterior de pe orice dispozitiv. De asemenea, aplicaţia oferă şi acces gratis la milioane de poze cu rezoluţie mare.

Descrierea proiectului
Selecție
Mobilități
Diseminare
Parteneri

Colegiul Național Elena Cuza

Facultatea de Educație fizică și sport

ANCAAR - filiala Craiova

RoxyDent - Cabinet stomatologic

Școala Gimnazială Terraveda

I.P.J. Dolj

Crucea Roșie Romania

Slider
©2024 Gradinița Tudor Vladimirescu. Toate drepturile rezervate. Realizat de Consi Serv.

Caută