Galerie Foto
Slider

Inovație și perfecționare în cariera didactică

Grădinița cu Program Prelungit "Tudor Vladimirescu” are plăcerea de a anunța Ediția numărul I a Conferinței Internaționale "Inovație și perfecționare în cariera didactică” finalizată cu succes cu ajutorul colaboratorilor noștri ( ISJ DOLJ, CCD DOLJ, CJRAE DOLJ, EDU2GROW PORTUGALIA, ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR ȘI CADRELOR DIDACTICE DIN GRĂDINIȚA TUDOR VLADIMIRESCU, DOMINOU CRAIOVA, UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA) prin intermediul cărora inovația și dorința permanentă de a învăța și a explora noi alternative, tehici și metode educative se regăsesc acum printre obiectivele profesionale a multora dintre cadrele didactice participante.

Împreună am descoperit că deschiderea către nou este cheia spre cultivarea și stimularea creativității și a inovației în societatea contemporană, o societate aflată în continuă schimbare care ne provoacă în fiecare zi să îmbunătățim și să adaugăm ceva nou în educația copiilor.

Mulțumim tuturor pentru implicarea și împărtășirea ideilor ce promovează o educație permanentă și inovativă!
Cu stimă,
Echipa Tudor Vladimirescu!

Inovație și perfecționare în cariera didactică

Grădinița cu Program Prelungit ,,Tudor Vladimirescu” , Craiova are plăcerea de a vă invita să participați la prima ediție a CONFERINȚEI INTERNAȚIONALE ,, INOVAȚIE ȘI PERFECȚIONARE ÎN CARIERA DIDACTICĂ” pe data de 14 Decembrie 2022.

Evenimentul va avea loc atât în spațiu fizic cât și on-line în intervalul orar 14:00-16:00.
Pentru mai multe informații vă atașăm Fișa de înscriere, Acordul de parteneriat și Regulamentul de desfășurare.

Pentru toți cei interesați vă așteptăm cu drag să ne fiți alături la acest eveniment educativ deosebit în care inovația este cuvântul cheie!

Sponsorizarea se va face în contul Asociatia parintilor si cadrelor didactice din Gradinita Tudor Vladimirescu Craiova, RO74BRDE170SV96661211700 cu mențiunea "Sponsorizare Conferință Internațională" în descrierea tranzacție.

Cu stimă,
Echipa Tudor Vladimirescu!
Image

Începerea unui nou an școlar

Grădinița ,,Tudor Vladimirescu” Craiova își deschide cu mult entuziasm porțile pentru începerea unui nou an școlar alături de copii și părinți aspirând la o colaborare reușită, un nou parcurs plin de succes, realizări, descoperiri și experimente, zâmbete și râsete contagioase, emoție și experiențe inedite!
Clasele noastre sunt pregătite și așteaptă cu nerăbdare să primească veselia debordantă și energia pozitivă a preșcolarilor cărora le-au dus dorul!???

Festivalul Concurs Judetean - COPILARIA TARAM DE POVESTE, 2022

Parteneriat educațional "O floare pentru grădinița mea"

Grădinița cu P. P. "TUDOR VLADIMIRESCU" Craiova a desfășurat în colaborare cu părinții preșcolarilor în perioada 02-13 Mai 2022 Parteneriatul educațional "O floare pentru grădinița mea".
Scopul acestui parteneriat a urmărit formarea unor atitudini de investigare, cercetare, explorare a lumii plantelor, a mediului viu și implicarea directă, activă și responsabilă a copiilor în acțiuni care să vizeze protejarea plantelor și a mediului înconjurător.

Mulțumim părinților pentru implicare și sprijinul acordat!
Felicitări copiilor, părinților, bunicilor și personalului grădiniței pentru bună desfășurare a acestor activități minunate menite să aducă bucurie, culoare în spațiul nostru educațional!

Ziua Mondiala a Apei

Grădinarii de la "TUDOR VLADIMIRESCU" au realizat în ziua de 22 Martie 2022, activități instructiv-educative dedicate celebrării Zilei Mondiale a Apei.
Scopul acestor activități a fost familiarizarea copiilor cu problemele cauzate de apă sau de lipsa ei.

Ziua Națională a Lecturii

        Ziua Națională a Lecturii a fost marcată la Grădinița cu P. P. "Tudor Vladimirescu" Craiova prin intermediul unor activități ce au inclus lectura. Scopul acestor activități a fost încurajarea cititului împreună, dezvoltarea limbajului și a expresivităţii, sensibilizarea preșcolarilor.
Felicitări tuturor!

Activități instructiv-educative

        Preșcolarii de la Grădinița cu P. P. "Tudor Vladimirescu" au desfășurat în luna ianuarie activități instructiv-educative dedicate poetului nepereche Mihai Eminescu și Micii Uniri.
        Obiectivele acestor activități au vizat: stimularea potenţialului artistic şi creativ al copiilor; cunoaşterea poeziei eminesciene și a semnificației Zilei de 24 Ianuarie; dezvoltarea limbajului, a expresivităţii; dezvoltarea sentimentelor de dragoste şi preţuire pentru valorile naţionale.

Grădinița de vară

     Cadrele didactice de la Grădinița cu P.P. Tudor Vladimirescu în colaborare cu voluntarii ASOCIAȚIEI DOMINOU din Georgia și Turcia au desfășurat în perioada 01. -30.07. 2021 Proiectul de parteneriat educațional de educație ecologică , GRĂDINIȚA DE VARĂ, în cadrul proiectului internațional Erasmus + ESC ”Învață afară cu placere”.
Partenerii implicați în realizarea acestui minunat proiect au fost Asociația părintilor și cadrelor didactice din Grădinița ”Tudor Vladimirescu” CRAIOVA alături de Asociația DOMINOU.
     Scopul proiectului a fost creșterea numarului activităților outdoor pentru preșcolari oferite de grădiniță pentru comunitatea locală din Craiova prin amenajarea unui spațiu adecvat și atractiv; oferindu-le astfel copiilor din comunitate posibilitatea de a petrece o parte din vacanţa de vară într-o manieră creativă, recreativă şi educativă.
     Proiectul a vizat obiective precum: stimularea copiilor de a desfăşura activităţi cu caracter experimental prin care să contribuie la păstrarea sănătăţii mediului în care trăiesc; dezvoltarea competenșelor ecologice și competențelor cheie europene și creșterea nivelului de angajabilitate al voluntarilor, în perioada celor 5 săptămâni de stagiu în grădiniță; familiarizarea cadrelor didactice cu metode noi de stimulare a copilului pentru desfăşurarea unor activităţi cu caracter ecologic în vederea însuşirii unor cunoştinţe din mediul înconjurător.

Mulțumim tuturor celor implicați pentru acestă colaborare!
Felicitări echipei de proiect!

Încă un an școlar s-a sfârșit!


     Am întâmpinat împreuna provocări poate mai tare ca niciodată, însă tot împreuna am reușit sa le depășim, să ne descoperim, sa explorăm și să îmbrățișăm cu zâmbetul pe buze schimbarea, creând momente de neuitat.
Grădinița Tudor Vladimirescu va dorește o vară de poveste în care distracția, experimentele și voia bună să nu lipsească în nicio zi!☀️
Image

Activități în gradiniță

Dotări gradiniță

Activități în afara grădiniței

Parteneri

Colegiul Național Elena Cuza

Facultatea de Educație fizică și sport

ANCAAR - filiala Craiova

RoxyDent - Cabinet stomatologic

Școala Gimnazială Terraveda

I.P.J. Dolj

Crucea Roșie Romania

Slider
©2024 Gradinița Tudor Vladimirescu. Toate drepturile rezervate. Realizat de Consi Serv.

Caută