Summer Club
Slider

Clubul de vară

Vacanța de vară reprezintă o mare bucurie pentru copii, dar în același timp, și o mare provocare pentru părinți. Cea mai bună și recomandată metodă de relaxare pentru cei mici este ”relaxarea activă” – echipa Grădiniței cu P.P. Tudor Vladimirescu,vă pregătește, pentru perioada vacanței de vară, momente de relaxare sub forma unor ateliere și activități pentru copii.

Grădinița cu  P.P. Tudor Vladimirescu, va organiza un serviciu complet, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6/7 ani.

Vă oferim activități educative, creative, sportive, artistice și de relaxare (activități de vacanță, mai cu seamă în aer liber).

Grădinița de vară este un program educaţional complex, fiecare săptămână de vacanţă oferind călătorii educative şi distractive în acelaşi timp, în diferite domenii ale cunoaşterii.

În cadrul programului de vară al grădiniței Tudor Vladimirescu, sunt vizate obiective specifice activității preșcolarilor, cadrelor didactice cât și părinților.

Privind copiii

  • stimularea copiilor de a desfăşura activităţi cu caracter experimental prin care să contribuie la păstrarea sănătăţii mediului în care trăiesc;
  • înţelegerea necesităţii protejării mediului;
  • dezvoltarea unor responsabilităţi personale şi civice;
  • îmbogăţirea vocabularului activ cu noţiuni din domeniul ecologic;
  • stimularea imaginaţiei şi creativităţii.

Privind cadrele didactice

  • familiarizarea acestora cu metode noi de stimulare a copilului pentru desfăşurarea unor activităţi cu caracter ecologic în vederea însuşirii unor cunoştinţe din mediul inconjurator;
  • abilitarea cadrului didactic cu capacitatea de a construi un mediu educaţional care să motiveze copilul în procesul de protejare a naturii.

Privind părinţii şi alţi factori educaţionali din comunitate

  • conştientizarea părinţilor şi a celorlalţi factori educaţionali din cadrul comunităţii cu privire la rolul lor în formarea şi educarea propriilor copii;
  • implicarea parintilor în realizarea obiectivelor propuse pe parcursul derulării programului educaţional „Grădiniţa de vară”.

În cadrul fiecărei teme săptămânale se exersează abilităţile de comunicare, de aplicare în situaţii de viaţă cotidiană a cunoştinţelor dobândite, învăţarea producându-se în contexte informale şi non-formale.

Image
Image
Image
Image
Parteneri

Colegiul Național Elena Cuza

Facultatea de Educație fizică și sport

ANCAAR - filiala Craiova

RoxyDent - Cabinet stomatologic

Școala Gimnazială Terraveda

I.P.J. Dolj

Crucea Roșie Romania

Slider
©2023 Gradinița Tudor Vladimirescu. Toate drepturile rezervate. Realizat de Consi Serv.

Caută